Overeenkomst gebruik Super-Woman

Beste meidenwerker!
 
Wat tof dat je ervoor kiest om te investeren in meiden in jouw omgeving! Met deze programma’s willen we jou ondersteunen in het ontwikkelen en het uitvoeren van meidenwerk in jouw dorp, wijk of stad. 
 
In deze overeenkomst is vastgelegd wat jij van Youth for Christ kunt verwachten en wat Youth for Christ verwacht van mensen die met onze clubprogramma’s werken.
 
Lees deze overeenkomst daarom goed door.

Let op! Je betaalt eenmalig het bedrag. Hierna is het programma jouw eigendom.

Vink hier aan welke jaargang je gaat gebruiken

* alle 3 de jaargangen tegelijk bestellen? Dat kan! Je krijgt dan maar liefst 14% korting en ontvang je de 3 jaargangen voor maar € 899,-.

Gegevens organisatie

Gegevens clubcoördinator

Keuze abonnementenbeheerder

Per organisatie hanteert Youth for Christ één adres voor de facturering en toezending van alle post. Dit doen we onder meer om de eventuele korting goed te kunnen berekenen. Bij meer abonnementen per organisatie moet daarom duidelijk zijn wie de ‘abonnementenbeheerder’ is. Je kunt hier kiezen wie dat is.

Geef hieronder aan wat van toepassing is:

Betalingsgegevens

Een abonnement gaat in op 1 september.

Training

Na ontvangst van betaling zal je op de aanmeldlijst voor de training komen te staan. Wanneer je deze hebt gevolgd verstuurt Youth for Christ de inloggegevens aan de abonnementhouder. Hiermee heb je toegang tot mijn.yfc.nl, waar het materiaal digitaal beschikbaar is.

Algemene voorwaarden

Ik heb de overeenkomst en algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord met de voorwaarden en de betaling van het abonnementsgeld.

Zijn de vooraf ingevulde gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan hier om je gegevens te wijzigen.