Overeenkomst  gebruik clubprogramma’s

Leuk dat we samen aan de slag gaan ten bate van jongeren in jouw kerk!

In deze abonnementsovereenkomst is vastgelegd wat jij van Youth for Christ kunt verwachten en wat Youth for Christ verwacht van kerken die met onze clubprogramma’s werken.

Lees deze overeenkomst daarom goed door.

Vink hier aan welke clubvorm je gaat gebruiken

Gegevens kerk/organisatie

Gegevens clubcoördinator

Keuze abonnementenbeheerder

Per kerk hanteert Youth for Christ één adres voor de facturering en toezending van alle post. Dit doen we onder meer om de korting goed te kunnen berekenen. Bij meer abonnementen per kerk/organisatie moet daarom duidelijk zijn wie de ‘abonnementenbeheerder’ is. Je kunt hier kiezen wie dat is.

  • Onze kerk/organisatie gebruikt één clubvorm . Ik ben dus als clubcoördinator ook abonnementenbeheerder.
  • Onze kerk/organisatie gebruikt meerdere producten. Ik functioneer vanaf nu ook als abonnementenbeheerder voor deze producten (en krijg daarom de factuur).
  • Onze kerk/organisatie gebruikt meer producten van Youth for Christ. Iemand anders in mijn kerk/organisatie is abonnementenbeheerder. Vul de gegevens in.

Geef hieronder aan wat van toepassing is:

Betalingsgegevens

Een abonnement gaat in op 1 augustus.

Na ontvangst van registratie zal Youth for Christ de inloggegevens mailen aan de abonnementhouder. Hiermee heb je toegang tot training.yfc.nl/login, waar het materiaal digitaal beschikbaar is. Nieuwe clubabonnementen worden op dit moment niet automatisch geïncasseerd. We sturen op een later moment een factuur toe met de betalingsgegevens.

Training

Als Youth for Christ vinden we jullie jeugdwerkteam belangrijk en willen we graag in jullie investeren. Daarom bieden we gratis diverse trainingen aan, waarbij het Trainingsevent en de online trainingen op de Trainingswall zijn inbegrepen. Daarnaast bieden we een training op maat aan voor je eigen eigen kerk, voor €299,- incl. BTW en excl. reiskosten.  Op mijn.yfc.nl kun je je hiervoor opgeven.

Algemene voorwaarden

Ik heb de overeenkomst en algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord met de voorwaarden en de betaling van het abonnementsgeld.

 

Zijn de vooraf ingevulde gegevens onvolledig of onjuist? Klik dan hier om je gegevens te wijzigen.